Организация

для поддержки малых и средних предприятий по завоеванию внешних рынков

Предложения из ЕС

Предложения членов ассоциации, а также фирм рекомендованных нашими партнёрскими и поддерживающими организациями ( на русском языке)

Товары для дома, стройматериали, Отопление

Умные системы отопления от BVF Heating Solutions и BVF Electronics

Венгерско – Южно-Корейские фирмы BVF Heating Solutions и BVF Electronics являются одними из ведущих фирм по производству и реализации средств энерго-эффективного электрического отопления помещений. Нагревательные плёнки BVF Heating Film и Caleo Heating Film, электрические BVF H-МАТ-ы, нагревательные кабели BVF и уникальные программные терморегуляторы марки BVF стали обязательным элементом тепловой энергосистемы современных зданий  и имеют большой спрос по всему миру

Предложение
Подробно

Предложения из стран СНГ

Предложения членов ассоциации, а также фирм рекомендованных нашими партнёрскими и поддерживающими организациями ( на венгерском языке)

Автотехника

“Shchuchin “Avtoprovod” Kábelgyár NyRt. ОАО «Щучинский завод «Автопровод»

Az «Аvtoprovod» kábelgyár már több, mint 55 éve a belorusz és a nemzetközi kábelpiac meghatározó tényezője.
Választékában szereplő réz és alumínium erezetű gyártmányok száma meghaladja a 250 féle megnevezést.

Termékeit Cseh Köztársaságba, Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Kazahsztánba, Lettországba, Litvániába, Tadzskisztánba exportálja.
Leendő magyar külkereskedelmi partnere számára rugalmas gyártói árképzést, ingyenes VÁM elé állítást biztosít mind a közúti, mind a konténeres szállítás esetében
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította a Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Obnyinskorgsintéz” Vállalat

Az 1999-ben alakult „Obnyinskorgsintéz” Vállalat  nagy teljesítményű, sokoldalú gyártóberendezéseinek és a korszerű receptúra, valamint technológia alkalmazásának köszönhetően piacvezető pozíciókat tudott szerezni a fagyálló folyadékok, motorolajak, kenőanyagok és egyéb, a gépjármű üzemeltetés során használatos speciális anyagok piacán. A SINTEC és a SINTOIL motorolajak jól ismertek Oroszországban, a FÁK államokban, valamint a világ számos más országában.

Az elmúlt 16 év során a vállalat szoros kapcsolatot és együttműködést alakított ki olyan vállalkozásokkal, mint a Gazpromnyefty, Rosznyefty, Lukoil, Total, Federal Mogul, Liqui Moly, Hi-Gear és egy sor más neves cég.

A vállalat termékei magyarországi forgalmazásához keres partnert.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„Belkard” Nyrt. ОАО «Белкард»

A grodnoi belorusz kardángyár „Belkard” Nyrt. ОАО «Белкард» – a gépjárművekhez-, mezőgazdasági gépekhez, útépítő gépekhez szükséges kardánmeghajtások és kardántengelyek, univerzális gömbfejek, kormányrudak, hidraulikus amortizátorok, fék kamrák, gázrugók gyártására szakosodott korszerű technológiával dolgozó gyár.

„Belkard” Nyrt. a következő főbb irányokban szeretne együttműködést kialakítani magyar vállalkozásokkal:
1. Kardántengelyek, amortizátorok, fékkamrák, gázrugók gyártása és pótalkatrészként történő szállítása.
2. Különböző műszaki megoldások kidolgozása, próbadarabok legyártása, majd az alkatrészek szériagyártásának beindítása s megrendelő által gyártott gépekhez.

Ezen kívül a gyár vezetése kész megvitatni bármely más, a kölcsönösen előnyös együttműködésre vonatkozó javaslatot.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Grunwald” Kft.Kalinyingrág

A kalinyingrádi „Grunwald” Kft. a német minőségű tehergépjármű utánfutók gyártója magyarországi kereskedelmi partnerekkel keres kapcsolatot. A gyár az billenős- és függönyponyvás félpótkocsik széles választékát kínálja: billenős tehergépkocsi utánfutók, függönyponyvás és függönyplatós félpótkocsik, konténerszállító félpótkocsik, alacsony alvázas félpótkocsik, és tehergépkocsi alvázra szerelhető ponyvás, valamint billenős felépítmények.

RÉSZLETEK

AvtoKrAZ

Az ukrajnai Kremenchukban 1945-óta üzemelő KrAZ autógyár az építőipar, az út- és városgazdálkodás, a bányászat és a fakitermelés, az olaj és gázipar, a hadsereg és a katasztrófavédelem számára gyárt tehergépjárműveket.

RÉSZLETEK

 

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Бытовая химия, косметика

„GENIKS” TUDOMÁNYOS TERMELŐ VÁLLALAT.

„Geniks” Tudományos Termelő Vállalat Oroszország vezető fertőtlenítő, mosó- és lemosószer  gyártó üzeme egyedülállóan széles választékban kínálja a:

 • közétkeztetés,
 • élelmiszeripar,
 • egészségügy,
 • oktatás,
 • kereskedelem,
 • vasúti- és közúti közlekedés,
 • légiközlekedés,
 • szőrmefeldolgozó ipar

létesítményei és eszközei tisztítására és fertőtlenítésére kifejlesztett termékeit.

Nemzetközi terjeszkedése során kiemelt szerepet szán a magyar piacnak és a leendő magyar partnerrel való operatív és gyümölcsöző együttműködésnek.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

„NYIZSGORODI OLAJ ÉS ZSÍRFELDOLGOZÓ”  NYRT. ( ОАО «НИЖЕГОРОДСКИЙ МАСЛО-ЖИРОВОЙ КОМБИНАТ»)

Oroszország és még számos más állam polgárai nap mint nap vásárolják a „Nyizsgorodi olaj és zsírfeldolgozó”  NyRt. ( ОАО «Нижегородский масло-жировой комбинат») termékeit. Az élelmiszertermelés mellett a vállalat nagy figyelmet fordít a korszerű, egészséges és bőrbarát kozmetikai cikkek kifejlesztésére és gyártásukhoz szükséges technológia tökéletesítésére.

Gyermek szappanjaira nyugodta bízható minden baba bőrének  simogató ápolása, hiszen valamennyi termék természetes alapanyagok felhasználásával, a gyártási technológia többcsatornás ellenőrzése mellett történik. Éppen ezért kereskedő partnereik  és a végfelhasználók bizalommal és nagy élvezettel használják a gyár higiéniai és kozmetikai termékeit.

Magyar vállalkozásokkal a gyár szappanjainak és samponjainak értékesítése terén kíván együttműködni.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„CSOMAGOLÁS VILÁGA” KFT.  ООО “МИР УПАКОВКИ”

A vállalat az Oroszországban termelő nagynevű multinacionális  cégek, valamint vezető helyi gyártók egyik legnagyobb beszállítója.      Fő megrendelői az élelmiszeripar,  a festékipar, háztartási és vegyi áru, a kozmetika és higiéniai termékek, valamint a gépjármű ápolási cikkek gyártói.  A csomagolóanyagok előállítása mellett a Kft.  2014-től műanyag alkatrészeket készít a gépjárműipar számára is.

„Csomagolás Világa” Kft.  a magyar vállalkozások számára az élelmiszeripar, háztartási- és ipari vegyi áru  csomagolásához szükséges új termékeit, valamint a kert- és tájépítészetben használatos műanyag rácsait kínálja.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„Bentus Laboratóriumok” Kft.

A „Bentus Laboratóriumok” Kft. a háztartási kézbőr fertőtlenítő szerek oroszországi meghonosítója és a fertőzés megelőző készítmények gyártója, valamint ezen készítmények kiskereskedelmi és vállalati értékesítési piacának meghatározó szereplője.
A vállalat fő tevékenységi iránya az 5. generációs egyéni higiéniai szerek kifejlesztése, gyártása és értékesítése a kisfelhasználók, a vállalati szféra, valamint az egészségügy területén.
A „Bentus Laboratóriumok” Kft. termékeit magyarországi piacokon is szeretné értékesíteni, melyhez szakirányú magyar partner vállalkozással keres kapcsolatot.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Bemutatkozás_eng

Teana Kozmetika

A moszkvai Teana vállalat számos innovatív orosz kozmetikai és szépségápolási szer forgalmazója magyar partnereket keres termékei értékesítése céljából.
A vállalat széles hazai és nemzetközi piaccal rendelkezik, többek között Ukrajnában, Belorussziában, az USA-ban, Vietnámban, Kazahsztánban.

Termékei a szemkörnyék ápolástól, az arc-, test-, haj- ápoláson át a gyermek kozmetikumokig terjed. Külkereskedelmi tapasztalata révén a magyar partnernek jelentős segítséget tud nyújtani a termékek marketingjének összeállítása, valamint a logisztika megszervezése terén.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„Finist” Szappanfőző üzem

A „Finist” szappanfőző üzem Oroszország egyik legrégebbi és legnagyobb szappangyártó üzeme. A havi 4.000 tonna termék előállítására képes, korszerűen felszerelt üzem több mint 120 hazai és külföldi várost lát el a nemzetközi szabványoknak mindenben megfelelő, a tradíciókat és az innovációt egyesítő, esztétikus kiszerelésű szilárd és folyékony szappan kreációival. A folyamatos megújulás és a fogyasztók kényeztetésére illatanyag beszállítók ajánlatait várja. Nemzetközi terjeszkedése érdekében magyar importőri, disztribútori kapcsolat kialakítására törekszik. Olyan cégek jelentkezését várja, akik a kedvező áru, minőségében és megjelenésében exclusive termékek piaci bevezetését és brandépítését is el tudja látni.

RÉSZLETEK

 

 

Выставки, деловые мероприятия

OROSZORSZÁGI NEMZETKÖZI GAZDASÁGI RENDEZVÉNYEK, KIÁLLÍTÁSOK 2016-BAN. 

Az Oroszországi Föderáció Gazdasági Képviselete Magyarországon megküldte társaságunk számára 2016-ban az Oroszországi Föderáció régióiban megrendezendő legfontosabb Nemzetközi  Gazdasági rendezvények, kiállítások listáját.

A nagyszámú rendezvény a magyar vállalkozások számára sok előnyös gazdasági-kereskedelmi kapcsolat kialakítására ad lehetőséget.

Lista_ru

BELORUSZ NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁSOK 2016-BAN. 

Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetségének Kereskedelmi Tanácsosa Vadim Pakhomchik úr megküldte társaságunk számára 2016-ban Belorusz Köztársaságban megrendezendő legfontosabb Nemzetközi Kiállítások listáját.

A magyar vállalkozások számára a kiállításokon történő részvétel kifejezetten előnyös lehet, hiszen egy sikeres üzletkötés révén nem csak a belorusz piacon, hanem a Vámunió más országainak piacain is megvetheti lábát.

Lista_ang

AZ OROSZ KIÁLLÍTÁS- ÉS VÁSÁRRENDEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK LEGÚJABB KIADVÁNYA “WE WELCOME YOUR COOPERATION”

Az együttműködést ajánló  angol nyelvű  «We welcome your cooperation»  («Приглашаем к сотрудничеству») olyan információs kiadvány, amely a külföldi vállaltok kiállításokon és vásárokon való részvételét szeretné előmozdítani, minek érdekében bemutatja az Oroszországi Föderáció régióinak lehetőségeit a külföldi beruházók és kereskedelmi partnerekkel történő együttműködés terén.
A kiadvány részletesen tartalmazza az Oroszországi Föderáció egyes körzeteinek részletes gazdasági bemutatását, beleértve a befektetési és külkereskedelem terén feltáruló  lehetőségeket is.

A kiadvány megtekinthető a http://ruef.ru/userfiles/welcome2015.pdf oldalon.

VOLOGDÁBAN 2015 DECEMBER 10-11 -ÉN 3. ALKALOMMAL RENDEZIK MEG A „KÜLGAZDASÁGI TEVÉKENYSÉG, MINT AZ OROSZORSZÁGI FÖDERÁCIÓ KIS- ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZÁSAI FEJLŐDÉSÉNEK HATÉKONY TÉNYEZŐJE” NEMZETKÖZI KONFERENCIÁT

A Konferencia résztvevői versenyképes termékeket és szolgáltatásokat nyújtó orosz kis- és közepes vállalkozások, a végrehajtó hatalom szövetségi és helyi szintű szerveinek képviselői, helyi önkormányzat, vezető tudományos intézetek, az exportorientált vállalkozások tevékenységét koordináló központok, társadalmi szervezetek, vállalkozói szövetségei és egyesületek, külföldi országok nagykövetségeinek és kereskedelmi képviseleteinek munkatársai, valamint a kis-és közepes vállalkozások tevékenységét támogató nemzetközi szervezetek küldöttei, gazdasági és külkereskedelmi szakemberek, a nemzetközi együttműködésben érdekelt vállalkozások sokasága.

RÉSZLETEK
Info_eng

ODESSÁBA VÁRJÁK A MAGYAR VÁLLALKOZÓKAT ÉS BEFEKTETŐKET

Az Ukrán Külügyminisztérium, az Ukrán Ipari és Kereskedelmi Kamara, az Ukrán Állami Külkereskedelmi Információs Iroda, és a „MediaKompasz Ukrajna” Információs és reklámügynökség 2015. május 26-27-én Odessában nagyszabású ”Ukrajna és a világ, új párbeszéd” elnevezésű nemzetközi üzleti fórumot rendez, melyre meghívják a magyar vállalkozások vezetőit.

RÉSZLETEK

Expoforum KHT

– a belorusz gazdasági kapcsolatok létesítésében és kiszélesítésében érdekelt magyar vállalkozásokat meghívja a 2015. május 12-15 között tartandó minszki „Eurázsiai hét Belorussziában 2015” integrált kiállításra. A kiállítás célja, hogy új berendezések és technológiák bevezetésével segítsék a belorusz vállalkozásokat a hazai és nemzetközi piacokon  versenyképes korszerű, innovatív termékek gyártásának meghonosításában, a nemzetközi kooperáció kialakításában és a belorusz iparba történő külföldi beruházások  volumenének növelésében.

Az integrált kiállítás  keretében megtartandó  Belorusz Ipari Fórumot  először 1997-ben rendezték.  Azóta nemzetközi téren is jelentős elismertséget és népszerűséget. Az utóbbi 5 év alatt a kiállításon több mint 50 ezer szakmai látogató vett részt és a Belorusz Ipari Fórum keretein belül több, mint 150 üzleti rendezvénynek is helyet adtak.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Здоровье

„GENIKS” TUDOMÁNYOS TERMELŐ VÁLLALAT.

„Geniks” Tudományos Termelő Vállalat Oroszország vezető fertőtlenítő, mosó- és lemosószer  gyártó üzeme egyedülállóan széles választékban kínálja a:

 • közétkeztetés,
 • élelmiszeripar,
 • egészségügy,
 • oktatás,
 • kereskedelem,
 • vasúti- és közúti közlekedés,
 • légiközlekedés,
 • szőrmefeldolgozó ipar

létesítményei és eszközei tisztítására és fertőtlenítésére kifejlesztett termékeit.

Nemzetközi terjeszkedése során kiemelt szerepet szán a magyar piacnak és a leendő magyar partnerrel való operatív és gyümölcsöző együttműködésnek.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

„Bentus Laboratóriumok” Kft.

A „Bentus Laboratóriumok” Kft. a háztartási kézbőr fertőtlenítő szerek oroszországi meghonosítója és a fertőzés megelőző készítmények gyártója, valamint ezen készítmények kiskereskedelmi és vállalati értékesítési piacának meghatározó szereplője.
A vállalat fő tevékenységi iránya az 5. generációs egyéni higiéniai szerek kifejlesztése, gyártása és értékesítése a kisfelhasználók, a vállalati szféra, valamint az egészségügy területén.
A „Bentus Laboratóriumok” Kft. termékeit magyarországi piacokon is szeretné értékesíteni, melyhez szakirányú magyar partner vállalkozással keres kapcsolatot.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Bemutatkozás_eng

NanoAqua Kft.

A NanoAqua Kft. az emberi szervezet számára számos területen hasznos strukturált víz előállításához szükséges berendezéseket kínál a magyar vállalkozók számára.

RÉSZLETEK

METIZ cégcsoport

A megbízható, minőségi és korszerű alsó végtag protézisek alkatrészeinek és kiegészítőinek, valamint a protézis takaró kozmetikai eszközök tervezője, gyártója és forgalmazója a METIZ cégcsoport magyarországi kapcsolatokat szeretne létesíteni a termékek forgalmazásában érdekelt vállalkozásokkal.

RÉSZLETEK

DIET PROM KFT.

A fruktóz alapú diabetikus sütemények gyártója az orosz Diet Prom Kft. külpiaci partnert keres Magyarországon.
Széles termékskála és jelentős termelési mennyiségek lehetővé teszik , hogy a Diet Prom Kft. az egyre szélesebb kőrben keresett termékeiből hazai és hagyományos külföldi piacai mellett újabb európai, többek között magyar importőr partnerek számára szállítson.

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Игрушки, средства развлечения

”BELORUSZ  MŰVÉSZETI MESTERSÉGEK” ÁLLAMI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI EGYESÜLÉS .

A ”Belorusz  Művészeti Mesterségek” Állami Termelő és Kereskedelmi Egyesülés a Belorusz Köztársaság Népművészeti  termékeinek és ajándéktárgyainak meghatározó gyártó vállalkozása.  Termékei a lakosság és a külföldi turisták, valamint kereskedelmi forgalmazók széles körének igényeit elégítik ki.

A kínált termékek széles választéka a legkülönbözőbb ízléssel, vagy éppen más-más vastagságú pénztárcával rendelkező vásárlók elvárásait. Így kínálatában megtalálhatók a népművészeti alkotások minőségi csúcsát elérő termékek és az egyszerű ajándéktárgyak is. Azonban az ártól függetlenül valamennyi tárgyban megtalálhatjuk az egyesülés  népművészeinek egyedi,  a belorusz művészeti jegyeit, valamint  az ország történelmének és tradíciójának elemeit és  is magába ötvöző népművészeti elemeket.

State Manufacturing and Trading Association «Belkhudozhpromisly»

General Director

Address: 36 Zakharova Street, Minsk, 220034, Republic of Belarus

Phone: (+375 17) 285 36 70

Website: www.suvenir.by,

E-mail: syvenir@mail.ru

.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította a Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége.

Ajánlat_részletes _ang

CIKL” KFT. ООО “ЦИКЛ”

A „CIKL” Kft. a kerti permetezők, locsolók, csepegtető öntözők, műanyag hólapátok, levélszekrények, gyümölcskosarak, valamint  téli  gyermekjátékok, sportszerek gyártása terén az egyik leggyorsabban fejlődő oroszországi vállalkozás magyarországi terjeszkedéséhez forgalmazó partnert keres.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Prezentáció_ang

„Azart” Kft.

A Szent-Péterváron működő „Azart” Kft. PVC alapú felfújható konstrukciók gyártásának és alkalmazásának specialistája. Termékválasztéka a polgári védelem számára elengedhetetlen, gyorsan telepíthető, fűthető felfújható vázzal rendelkező kis- és nagyméretű sátraktól,hatalmas belső térrel rendelkező hangároktól kezdve egészen a gyermekek felhőtlen szórakozását biztosító felfújható játékvárak, játszóterek és figurák széles választékáig terjed.

Állami és az ipari megrendelések mellett a legnagyobb megrendelők a szórakoztató és pihenő parkok építői, üzemeltetői.
A vállalat magyarországi forgalmazót keres gyártmányai értékesítéséhez.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

Инвестиции, Создание СП

MEGHÍVÁS TATÁRFÖLDI ÜZLETI DELEGÁCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

 

Az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon tájékoztatja a magyar vállalkozókat arról, hogy Tatárföld Beruházásösztönző Ügynöksége meghívja a beruházási együttműködésben érdekelt cégek vezetőit üzleti delegációjában való részvételre. A delegáció tagjainak Tatárföldi tartózkodásával kapcsolatos kiadásait az Ügynökség fedezi.

Kapcsolat:  Кочеров Максим Сергеевич –специалист управления привлечения инвестиций Агентства инновационного развития Республики Татарстан,

Tel.: +7 843 5704001,

E-mail: Maxim.Kocherov@tatar.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

BERUHÁZÁSI PROJECT UKRAJNÁBAN, IVANO – FRANKOVSK MEGYÉBEN

A Project célja egy 25.000 tonna/év termelési kapacitású oxidmentes útépítési bitumen előállítására alkalmas ipari komplexum létrehozása.

A Project tervezett bekerülése   20 millió USD

Bevonandó tőke nagysága     20 millió USD

Megtérülési idő     4,5 év

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége.

Részletek

„Alexandrovsky Beruházási Terület, „RABEX Group Saransk”

„Mordvin Köztársaság Fejlesztése Egyesülés” Kft. a régió gazdasági fejlődésének ösztönzését végző beruházási ügynökség.
Jelenleg kiemelt projektként kezeli az „Alexandrovsky Beruházási Terület” elnevezésű, ipari-, logisztikai és tudományos-termelő park megvalósítását.
Másik jelentős projekt, melynek keretében a kijelölt parkot 2016-ban szándékoznak teljes mértékben betelepíteni a „RABEX Group Saransk”, melynek fő profilja a gépjárműipar, valamint az általános gépipar.
A tökéletes földrajzi adottságok révén kulcsfontosságú logisztikai területen létesülő parkba betelepülő vállalkozások előnyös működési feltételeket és jelentős adózási kedvezményeket tudhatnak magukénak.
A projektekben való részvételre örömmel várnak minden magyar érdeklődő vállalkozást.
Kapcsolat:
Tel: +7 (8342) 32-84-98
E-mail: uchkin@investrm.ru Учкин Евгению Михайлович, „Mordvin Köztársaság Fejlesztése Egyesülés” Kft. ügyvezető igazgatója
Web: http://investrm.ru/

Kapcsolat:
Tel: +7 (8342) 32-84-98
E-mail: uchkin@investrm.ru Учкин Евгению Михайлович, „Mordvin Köztársaság Fejlesztése Egyesülés” Kft. ügyvezető igazgatója
Web: http://investrm.ru/
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Prezentáció_ang
Ajánlat_ang
RABEX_Prezentáció_ang
RABRX_Ajánlat_ang

 

„Tagil” Vegyipari Park

A z Európa és Ázsia határán lévő Szverdlovszk Megye területén létesített vegyipari park néhány éve már a terület egyik legoptimálisabb beruházási lehetőségét nyújtó létesítménye. A területi kormányzat aktív támogatása és a meglévő infrastruktúra folyamatos optimalizálása mind gazdasági, mind szociális szempontból jelentősen javítják a betelepedő vállalkozások versenyhelyzetét.
A parkot üzemeltető társaság a betelepedőket teljeskörű szolgáltatással várja annak érdekében, hogy azoknak csak a tudományos kutatásokra, termelésre, marketing feladatokra és az értékesítés mennyiségének és minőségének növelésére kelljen koncentrálniuk.
Tel: +7 (3435) 34-60-40, 34-66-82
E-mail: g.vakhonin@ucp.ru Геннадий Вахонин

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Prezentáció_ang
Ajánlati levél_ang

Машины, оборудования, приборы

 „Barnauli Kazángyár”  Kft.

ООО «Барнаульский котельный завод»

– az orosz piac vezető energetikai szerelvénygyártó vállalkozásának ajánlata a magyar vállalkozások számára

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon

RÉSZLETEK
Catalog_ang

„RADIY” TUDOMÁNYOS TERMELŐ VÁLLALAT

A „Radiy” Tudományos Termelő Vállalat a fokozott biztonsági követelményeknek megfelelő  atomerőművek  korszerű irányítási és információs rendszereit tervező- gyártó, valamint kivitelező vállalkozása. Az atomerőművek biztonságát szavatoló megoldásai megtalálhatók Európa, Észak- és Dél-Amerika az ázsiai kontinens szinte valamennyi atomenergiát hasznosító államában.

A vállalatnál dolgozó több száz fős tudományos munkatárs és az ezer fős termelési szakembergárda által végzett  folyamatos fejlesztéseknek és a tökéletes technológiai kivitelezési fegyelemnek köszönhetően a vállalat  nem csak az elektromos energiatermelés biztonságának  megteremtésében, de a megtermelt villamos energia ésszerű gazdaságos felhasználását biztosító világítórendszerek és tervezésében és kivitelezésében is a világ élvonalában áll.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

OPTIKAI KÉSZÜLÉKEK GYÁRA VOLOGDA „VOMZ” «ВОЛОГОДСКИЙ ОПТИКО-МЕХАНИЧЕСКИЙ ЗАВОД»

A Vologda városában üzemelő Optikai Készülékek Gyára Oroszország észak-nyugati területének egyik legnagyobb és legkorszerűbben felszerelt üzeme.

A gyár a elektronikus optikai, valamint  mechanikus optikai készülékek és tartozékaik fejlesztésének és gyártásának kiemelkedő képviselője. Termékei rendkívül keresettek  mind a katonai alkalmazás, mind a magas színvonalú technológiai követelményeket támasztó polgári célú felhasználás területén.

A gyár kiemelkedően precíz és korszerű, minden szükséges nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező termékeivel folyamatosan növekvő mennyiségben elégíti ki  francia, kanadai, bolgár, olasz és még számos ország optikai és  optikai készülékekkel kereskedő partnereinek igényeit. Magyarországi terjeszkedéséhez szakmai importőr vállalkozással keres kapcsolatot.

Kapcsolat:

tel: +7 8172 723 560

e-mail: vologda@vomz.ru

Web: www.vomz.ru

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon

Prezentáció_ang

VODOPRIBOR” NyRT. (Vízmérő műszerek Gyára)

VODOPRIBOR” NyRT. (Vízmérő műszerek Gyára) egy korszerűen felszerelt nagy múltra visszatekintő gyár, amely a víz és hőszolgáltatási hálózatokhoz szükséges műszerek és armatúrák széles választékát kínálja.

A gyár vezetése a 120 éves gyártási tradíciókat sikeresen kombinálta az innovációs technológia bevezetésének előnyeivel. Ennek köszönhetően a termékpaletta sokszínűsége mellett a mérőműszerek pontossága és hosszú élettartama, az armatúra, a szelepek tökéletes működése és a mai napokra már az automatizált fogyasztásmérési és a magas funkcionális követelményeknek is eleget tévő, európai színvonalú szabályzási rendszerek jellemzik kínálatukat.

A gyár aktívan szélesíti dílerhálózatát a hazai és a nemzetközi piacokon egyaránt. Ennek keretében kívánnak kapcsolatba lépni a termékcsoport értékesítésében érdekelt magyar nagyfelhasználókkal és kereskedelmi vállalkozásokkal.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon

RÉSZLETEK

Sun Innovations Kft.

Sun Innovations Kft. – a különböző, magas technológiai színvonalú berendezések és kiegészítőik terén folytat fejlesztési, gyártási, értékesítési és karbantartási tevékenységet. A vállalat 1998. óta működik a vizuális eszközök piacán. Ez idő alatt bevezette a fénydiódás technológia alkalmazását a széles formátumú UV nyomtatóknál, s jelenleg az egyetlen oroszországi gyártó ezen a téren.
Napjainkban az innovációs gyártás mellett a Sun Innovations Kft 40 országba szállítja széles formátumú UV nyomtató termékeit.
Sun Innovations Kft. széles formátumú, hibrid UV nyomtatóinak magyarországi forgalmazásához keres partnert.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon

RÉSZLETEK

„Visztán” NyRT. ОАО «ВИСТАН»

„Visztán” NyRT. ОАО «ВИСТАН» az egyik legnagyobb fémmegmunkáló gépgyártó vállalat. Termékei között szerepelnek csiszológépek, fogaskerékmaró gépek,esztergagépek, speciális mini megmunkáló gépek és még számos, az ipar számára nélkülözhetetlen, kiváló minőségű, korszerű berendezés.
A gyár jelenleg 30 országba szállítja gépeit. Többek között Oroszország, Lengyelország, USA, Lettország, Irán, India, Vietnám, Kazahsztán, Bulgária.
A beépítet mechanikus szerkezetek és az elektronika tökéletes összhangja garantálja gépek meghibásodás mentes, tökéletes működését, a hosszú élettartamát.
A „Visztán” NyRT. ОАО «ВИСТАН» a gépipar területén működő magyar vállalkozásokkal keres kapcsolatot, akár a belistázott gépek, akár megrendelési paraméterek alapján legyártott gépek szállítására, vagy éppen a gépgyártás területén megvalósítandó bérmunkára.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

“Mogilevliftmash” NyRt. felvonó gyár

A “Mogilevliftmash” NyRt. felvonó gyár immár 40 éve dolgozik a Beloruszia és számos külföldi ország piacán. Termelési kapacitása havi 1000 lift.
A gyárban Standard STB ISO 9001-2009 minőségi szabvány szerint dolgoznak, a termékek pedig rendelkeznek DIN EN ISO 9001-2008 certified in the German Accreditation System TGA és az European Directives on lifts 95/16/EC and Directives of European Union 73/23/EEC and 89/336/EEC biztonsági certifikátjaival.
Termékei a kiválló minőség mellett, üzembiztosak, hosszú üzemidejűek, megbízhatóak és áruk alacsony.

A gyár Magyar cégekkel szeretne kölcsönös előnyökön alapuló együttműködést kialakítani.

RÉSZLETEK

Krjukovi Vagongyár NyRT

Krjukovi Vagongyár NyRT. Ukrajna egyik legnagyobb vasúti-, metró- és HÉV szerelvénygyártó vállalata. Rendelkezik az összes olyan adottsággal, amely nélkülözhetetlen az európai partnerek igényeinek maradéktalan kielégítéséhez.

RÉSZLETEK

„Kronstadt” Kft.

Az ipari szivattyúk, csővezeték armatúrák és szerelvények, ventilációs és klímaberendezések vezető beszállítója, a szakterület egyik legjelentősebb forgalmazója és project partnere a „Kronstadt” Kft. magyarországi szállítások beindítását tervezi.

RÉSZLETEK

Radio-Service Tudományos-Termelési ZRt

Radio-Service Tudományos-Termelési ZRt. a digitális szigetelési ellenállásmérő műszerek, a földelési rendszereket három- és négyvezetékes módszerrel ellenőrző szigetelési ellenállásmérők, fázis-nulla ellenállásmérők, áramelfolyás érzékelő berendezések paramétereit ellenőrző műszerek, nyomvonalkereső komplexumok gyártója magyar vállalkozásokkal kíván együttműködni.

RÉSZLETEK

 

„53” Kft.

Az „53” Kft. a robbantófuratok hatékonysági tényezőjének jelentős javítását eredményező „rögzítő éket” kínál leendő magyar partnereinek.
Új műszaki megoldások kidolgozása a bányászat számára

Az „53” Kft-által kidolgozott müszaki megoldások jelentősen növelik a munka hatékonyságát és csökkentik a bányászati munkálatok költségeit.
Ezt az alábbiakkal tudják elérni:
• a robbantófuratok felhasználási hatékonysága 10-30%-al nő
• a robbantó töltetetk fajlagos felhasználása csökken
• a felhasználásuk egyszerű (optimális súly és méret, a beszerelés ideje az analóg szerkezetekhez képest jóval kevesebb)
Kapcsolat:
tel: +7 (905) 806 67 76, +7 (906) 913 31 38

E-mail: 53wedgelock@gmail.com Марат Нанаев
http://en.minetech53.ru/

 

„Dneprospecmash Tudományos és Termelő” Kft.

Folyamatosan új és még újabb korszerű műszaki megoldások kifejlesztésével a rohamosan változó és növekvő igényeknek megfelelő karbantartó és felújító technikai eszközöket biztosít a vasút számára. Termelési kapacitása és mérnök-műszaki állományának felkészültsége a vállalat vezetését arra inspirálja, hogy magyar vállalkozásokkal együttműködve a magyar és az európai vasutak számára is hasznos partnerként tevékenykedjen.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Мебель

 

FANDOK NYRT.  ОАО «ФАНДОК»

Az 1929-ben alapított FanDOK NyRT a fafeldolgozás teljes folyamatát felölelő tevékenységével, valamint a késztermékek exportjának széles geográfiai skálájával a belorusz ipar egyik legjelentősebb vállalatává vált.

Termékeit Európa több mint 20 országába (többek között Ausztriába, Lengyelországba, Németországba, Olaszországba Angliába, Litvániába stb.) szállítja.

Magyar vállalkozások részére ajánlják ragasztott furnér termékeiket, valamint a faalapú lemezgyártás területén újdonságnak számító szuper vékony faforgácslapokat, melyeknek egyedüli előállítói a belorusz piacon és egyik legsikeresebb export termékük.  

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

Vitebskdrev NyRT.

Az 1926-ban alapított Vitebskdrev NyRT. 2012-ben új üzemcsarnokok építésével és a legkorszerűbb olasz gyártósorok beállításával megkezdte az MDF és HDF farostlemezek gyártását.

Az új termékek nyomban népszerűek lettek a bútor gyártók, ajtó készítők és belsőépítészek körében. Az új anyagokat széleskörűen használják kereskedelmi és vendéglátó egységek falainak borítására, valamint laminált padló kialakítására.

MDF farostlemez a szekrények gyártásában játszik nagy szerepet és kiválóan alkalmas a különböző mélységű rajzolatok kivágására, összetett konfigurációjú lyukak és más, nem egyenes vonalú formátumok kivágására.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Nyugat” Kft. ( ООО «ВЭСТ»)

Magyar importőr partnerrel szeretne kapcsolatot felvenni és a továbbiakban termékei értékesítése terén eredményes együttműködést kialakítani az Oroszországi Föderáció Izsevszk városában működő „Nyugat” Kft. ( ООО «ВЭСТ»)
A cég gyártmányai igényes kivitelű, korszerű design tervek alapján készített perforált fémvázas gyermek és háztartási cikkek: vasalódeszkák, létrák, ruhaszárítók, cipőtartók, összecsukható gyermek bútorok, székek, asztalok, kormányos szánkók, szántalpas babakocsik.
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”
RÉSZLETEK

 

„Prominy” Tudományos Termelő Vállalat

„Prominy” Tudományos Termelő Vállalat óvodai, iskolai, irodai és egyéb fabútorok gyártója 30000 négyzetméter területen készíti a minőségi oktatási, irodai és szobabútorok széles választékát. Termékeit az Oktatási Minisztérium is ajánlja felhasználásra.
Az 1990-ben alapított holding struktúrájú szervezet 400 főt meghaladó szakembergárdával olyan termékválasztékot biztosít, amely kielégíti a legkényesebb műszaki és esztétikai elvárásokat is. A több, mint 200 korszerű famegmunkáló berendezésnek köszönhetően a minőség mellett az igények rövid határidőre történő kielégítése a holding számára nem jelent nehézséget, inkább jó lehetőséget biztosít a további terjeszkedésre. Ennek köszönhetően döntött a vállalat vezetése termékei magyarországi bevezetéséről, melyhez magyar forgalmazó partnerek jelentkezését várják.
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége
RÉSZLETEK

 

Új Stílus „NEW STYLE” Ajtógyártó Üzem Kherson

Az üzem termékeit több mint 20 országba exportálja. Ajtói ismertek az Európai Unió, Ázsia, Közel-kelet, Afrika és Észak-Amerika nyílászáró kereskedői és nagyfelhasználói számára.

Az Új Stílus „NEW STYLE” a tehetséges designereinek, a korszerű technológiai berendezéseknek és a felkészült marketing csapatának köszönhetően ma már Ukrajna és Európa ajtólap gyártói között vezető szerepet játszik.

RÉSZLETEK

“IMPULSE” Bútorgyár Csernovci

Magyarországról főleg azon kereskedők és nagyfelhasználók jelentkezését várják, akik tendereken tudnak indulni a az IMPULSZ RT által gyártott versenyképes árú tökéletes minőségű és megjelenésű szállodai, banki, éttermi és közétkeztetési, iskolai, hivatalok számára irodai bútorok beszállításával. A gyár előkelő helyet foglal el a gyermek, konyhai és elő-és hálószoba bútorzat piacán is.

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Оборудование для магазинов

„Intellect 4G” Kft. ООО «Интеллект 4 Джи»

„Intellect 4G” Kft. ООО «Интеллект 4 Джи» partnert keres mobil (min) üzemanyagtöltő állomások magyarországi értékesítéséhez, telepítéséhez és műszaki kiszolgálásához.
„Intellect 4G” Kft. tevékenysége kiterjed a mobil és hagyományos töltőállomások, tervezésére, gyártására, értékestésére, valamint az üzemeltetésükhöz szükséges szoftverek biztosítására.
A társaság rendelkezik az összes szükséges engedéllyel, megfelelőségi és minőségi tanúsítvánnyal.
Kapcsolat:
ООО «Интеллект 4 Джи»
Россия, г. Москва,  Воробьевское ш., д.6
Tel: +7 (499) 551-8836, +7 (903) 798-5972
http://intellect4g.ru
Kapcsolattartó: Штукин Евгений
E-mail: e.shtukin@intellect4g.ru

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

“EAS-Product” Kft.

Az elektronikus termékek áruházi védelmének, lopásgátlóinak gyártója, valamint komplex biztonsági rendszerek integrátora és specialistája a jekatyerinburgi “EAS-Product” Kft. a magyar piacra történő kijutásban érdekelt.

RÉSZLETEK

 

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Одежда, текстиль, спорт

„San Marko” Cipőipari Vállalat Производственное унитарное предприятие «Сан Марко»

A belorusz cipőipar egyik patinás vezetője a „San Marko” Cipőipari Vállalat további európai terjeszkedéséhez keres magyarországi nagykereskedőket
A vállalat együttműködési, partneri politikája a kölcsönös előnyökön, a szerződéses szállítási grafikonok maradéktalan betartásán, a rugalmas együttműködési feltételek kialakításán alapszik. Szerződéskötésekkor minden kereskedelmi partnerével teljesen egyedi, a partner lehetőségeihez és céljaihoz legjobban igazodó szabályzórendszer kialakítására törekszik.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Orsai Len Textil” Kombinát

Az „Orsai Len Textil” Kombinát Európában a legnagyobb len- és fél len-tartalmú szövetek gyártó vállalata. Termékeit a FÁK, az Európai Unió, Észak- és Dél-Amerika, Ausztrália országaiban jól ismerik.

Magyar partnert keresnek kereskedelmi együttműködés céljából. Amit ajánlanak :
• len szövetek asztal terítőkhöz és terítési kiegészítőkhöz,
• ágynemű varrásához,
• szövetek kosztümökhöz, öltönyökhöz, blúzokhoz és szoknyákhoz,
• bútorszövetek,
• szabászati szövetek,
• festővásznak,
• zsák és csomagolóanyag alapanyagok,
• egyenruha és védőruha alapanyagok

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

ZNAMJA INDUSZTRIALIZACIJI NyRT. ОАО «ЗНАМЯ ИДУСТРИАЛИЗАЦИИ»

A belorusz felsőruházati vezető gyártó vállalkozása a ZNAMJA INDUSZTRIALIZACIJI NyRT. a sajátmárkás férfi és női felsőruházati termékek gyártása terén széles szolgáltatási skálát kínál leendő magyar partnerei részére. A partnereikkel folytatott sokéves és sokrétű együttműködés tapasztalata alapján szinte bármilyen összetett és széles választék elkészítésére rendelkezik a megfelelő technológiai felszereléssel és a szakemberek tudásával, gyakorlatával.
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége
RÉSZLETEK

 

“BELWEST” Cipőgyár

Az 1988-ban a SALAMANDER konszernnel közösen létrehozott “BELWEST” Cipőgyár a FÁK régió és a Baltikum legnagyobb ilyen jellegű üzeme. Évi kapacitása 2,5 millió pár- Termékeit 352 saját üzletben értékesíti (ezek nagy része franchise üzlet). 2015-ig a gyár 45 millió pár cipőt értékesített. A cipőpiacon igazán igényesnek tartott orosz piacon a gyár márkái az első 5 brand között szerepelnek.
A vállalt örömmel terjeszkedne Magyarországon és a vele szomszédos országokban. Az együttműködésben partnerei mindég számíthatnak:
• A SALAMANDER márka által fémjelzett minőségre, melynek garanciái az olasz design, a német technológiai fegyelem és precizitás, az európai viszonylatban is a legkorszerűbbek közé tartozó gépsorok
• Mérsékelt árak és rugalmas logisztikai szolgáltatások
• Nemzetközi marketing és kiváló külkereskedelmi szakembergárda
• Folyamatos korszerűsítés és megújulás
• Minden szezonban 4 fogyasztói csoport ( Elegance, Everyday, Casual, Comfort) számára készül mint egy 1200 modell változata.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Nyugat” Kft. ( ООО «ВЭСТ»)

Magyar importőr partnerrel szeretne kapcsolatot felvenni és a továbbiakban termékei értékesítése terén eredményes együttműködést kialakítani az Oroszországi Föderáció Izsevszk városában működő „Nyugat” Kft. ( ООО «ВЭСТ»)
A cég gyártmányai igényes kivitelű, korszerű design tervek alapján készített perforált fémvázas gyermek és háztartási cikkek: vasalódeszkák, létrák, ruhaszárítók, cipőtartók, összecsukható gyermek bútorok, székek, asztalok, kormányos szánkók, szántalpas babakocsik.
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”
RÉSZLETEK

 

„KamVol” NyRT.

„KamVol” NyRT. az egyik legnagyobb fésűsgyapjú szövet előállító cég Európában. Termékei piaca Oroszország, Ukrajna, Moldávia, Azerbajdzsán, Üzbegisztán, Türkmenisztán, Kazahsztán, Litvánia, Lettország, Lengyelország, Olaszország. Most Magyarország a következő tervezett piaci cél. Ehhez keres az Rt. vezetése magyar forgalmazókat.
A gyár jelenleg az alábbi szöveteket ajánlja a magyar piacra:
• tiszta gyapjú (EAN 5112303000) félgyapjú (EAN 5515139900) öltöny és ruhaszövetek
• Len tartalmú szövetek (EAN 551513990)
• Egyenruha anyagok
RÉSZLETEK
Árajánlat ang

„Ukrán Harisnyagyár” Kft.

Az „Ukrán Harisnyagyár” Kft. 2004-ben alakult. A gyártó üzem létrehozására a szakterület legjobb szakembereit kérték fel, így sikerült a világ legnevesebb harisnyagyárainak tapasztalatát és technológiáját az új vállalkozásban meghonosítani.
A lembergi gyár nominális kapacitása 7 millió pár harisnya és zokni egy év alatt. Magyar importőrökkel való együttműködés számára a gyár jelentős árumennyiségeket tud mozgósítani.
RÉSZLETEK

„Baranovichi Pamutfeldolgozó Egyesülés” NyRT.

„Baranovichi Pamutfeldolgozó Egyesülés” NyRT. Európa és a FÁK országok legnagyobb textilgyártó üzeme. Az egyesülés, mely felöleli a textilfonó, textilszövő, textil kikészítő és varrodai területeket, a mai idők legkorszerűbb berendezéseivel és legújabb technológiáival van felvértezve.
Leendő magyar partnerei számára nem csak a kiváló minőségű termékeit kínálja, de örömmel osztja meg velük értékes marketingtapasztalatát és több, mint fél évszázados piacismeretét.
Export kínálatában széles választékkal megtalálhatók:
• ágyneműk
• szövetek
• asztalterítők és szalvéták
• kötszerek és gézek
• fonalak
• munkaruhák
RÉSZLETEK
Árajánlat ang

Attila Ponyvás szerkezet Gyártó Vállalat

Mint szakterületén az egyik nemzetközi viszonylatban is elismert korrekt és partnereivel operatívan együttműködő vállalkozás, az Atilla vállalat a ponyvás kialakítású reklám és marketing eszközök területén olyan márkákkal működik együtt, mint a Coca-Cola HBС, МТС, Carlsberg Group, AB InBev, McDonalds, a ponyvás szerkezetű konstrukciók terén pedig az ipari, mezőgazdasági, sport és szabadidős létesítmények vonatkozásában pedig szinte valamennyi megvalósuló komoly project részese.
RÉSZLETEK

 

Csajka Ruhaipari Holding Kereskedőház

Magyarországon kíván terjeszkedni a Csajka Ruhaipari Holding Kereskedőháza amely a holding varrodáiban összeállított magas minőségi színvonalú, strapabíró vadászati, horgászati és egyéb az aktív pihenést szolgáló foglalatosság végzéséhez szükséges öltözékeket és kiegészítőket kínálja az orosz és a külföldi piacokon.
A Kereskedőház aktív és korrekt kapcsolatainak köszönhetően az importőröktől és nagykereskedőktől kapott ajánlások, konstruktív visszajelzések alapján a Holding varrodáiban szinte folyamatos termékfejlesztés és korszerűsítés folyik.

RÉSZLETEK

 

RÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Продовольствие

„CSOMAGOLÁS VILÁGA” KFT.  ООО “МИР УПАКОВКИ”

A vállalat az Oroszországban termelő nagynevű multinacionális  cégek, valamint vezető helyi gyártók egyik legnagyobb beszállítója.      Fő megrendelői az élelmiszeripar,  a festékipar, háztartási és vegyi áru, a kozmetika és higiéniai termékek, valamint a gépjármű ápolási cikkek gyártói.  A csomagolóanyagok előállítása mellett a Kft.  2014-től műanyag alkatrészeket készít a gépjárműipar számára is.

„Csomagolás Világa” Kft.  a magyar vállalkozások számára az élelmiszeripar, háztartási- és ipari vegyi áru  csomagolásához szükséges új termékeit, valamint a kert- és tájépítészetben használatos műanyag rácsait kínálja.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

VITYEBSZKI „PRIDVINYJE LIKŐR ÉS VODKAGYÁR”

Vityebszki „Pridvinyje Likőr és Vodkagyár” 115 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi alkoholos és alkoholmentes italok gyártása terén. Jelenleg a gyár egy nagykapacitású, korszerű technikai eszközökkel felszerelt, a hagyományos technológiákat előtérbe helyező piacvezető vállalat.
A technika, technológia, szakértelem és a hagyományokra épülő tapasztalat, valamint a csak természetes alapanyagok felhasználása kiváló garanciát nyújtanak az előállított italok nemzetközi vonatkozásban is elismerést érdemlő tökéletes minőségére, tisztaságára és az ízek harmóniájára. E mellé párosul a vállalatvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy az üzleti partnerek megtalálják számításikat a Vityebszki „Pridvinyje Likőr és Vodkagyár”-ral való együttműködésben.
A gyár termékeit a hazai piacon kívül 14 országba exportálja, többek között a Balti Államokba, Törökországba, Kazahsztánba, Vietnámba, Kínába, Oroszországba és még számos egyéb piacra.
A gyár vezetői és marketing szakemberei folyamatosan dolgoznak azon, hogy az értékesítés geográfiája minél nagyobb területeket öleljen fel és minél több ország fogyasztói részesüljenek a gyár termékei által nyújtott csodálatos íz világ élvezetéből.
Készek magyar importőrök nagykereskedők lehetőségeire is épülő piacépítésre és a hosszú távú gyümölcsöző együttműködésre.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

Vityebszki „Tej” NyRT. (OAO «Молоко»)

A Vityebszki „Tej” NyRT. (OAO «Молоко») Belorusszia egyik legnagyobb tejfeldolgozó üzeme. Az 1976 végén alapított üzem a mára elérte a napi 700 tonna tejfeldolgozási kapacitást.
A részvénytársaság keretein belül öt különböző városokban elhelyezkedő termelő üzemben folyik a tejfeldolgozás.
A legnagyobb mennyiségben előállított termékek: zsírtalanított száraz tejpor, vaj, kemény- félkemény- és lágy sajtok, teljes tej alapú gyártmányok. A „Moloko” NyRT kínálatában több, mint 230 féle megnevezésű termék szerepel, melyeket a helyi és exportpiacokon értékesítik, többek között Oroszországban, Kínában, Kazahsztánban, Németországban.
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége
RÉSZLETEK

 

“Verhnyedvinszki Sajt és vajüzem”

Belarusszia meghatározó sajtgyára és vajüzeme az ökológiailag tökéletesen tiszta Vityebszk megye Verhnyedvinszki kerületén fekvő Jányino faluban üzemelő Verhnyedvinszkí Tejüzem.
A gyárban több, mint 30 féle megnevezésű, különböző zsírtartalmú és érlelési idejű sajtot, valamint számos, népszerű vaj fajtát állítanak elő.
A nemzetközi piacon otthonosan mozgó vállalkozás az európai nyitás keretében magyarországi kereskedelmi partnert keres.
AJÁNLAT ANGOL

Lidai sütőipari NyRT.

Belorussziai, Grodnyinszk megyében üzemelő Lidai sütőipari NyRT. az ország legnagyobb ilyen jellegű termelőüzeme. Belorussziában előállított liszt mennyiségének 15%-át ez az üzem adja. A 100,2 ezer tonna kapacitású tároló- és a napi 500 tonna őrlemény előállítására alkalmas feldolgozó kapacitás lehetővé teszi az évi 114 ezer tonna liszt értékesítését.
AJÁNLAT RÉSZLETEI

 

„Troickaja papírgyár” NyRT.

A Moszkvától mintegy 180 km. távolságban elhelyezkedő Kondrovó városában termel az Oroszországi Föderáció egyetlen olyan üzeme, amely növényi pergament papír előállításával foglalkozik. A „Troickaja papírgyár” NyRT. egyúttal a papír csomagolóanyag gyártás egyik nemzetközileg elismert piacvezető vállalkozása is.
Jelenlegi dílerhálózata kiterjed : USA. Argentína, Brazília, Olaszország, India, Pakisztán, Sri Lanka, Banglades, Szingapúr, Malajzia, , Indonézia, Tájföld, Vietnám, Korea, Kína, EAE, Algéria, Dél-Afrika, Spanyolország, Törökország, Szíria, Ausztrália és még számos ország területére.
A gyár Magyarországi terjeszkedéséhez keres megbízható értékesítési partnert.

AJÁNLAT RÉSZLETEI

 

NanoAqua Kft.

A NanoAqua Kft. az emberi szervezet számára számos területen hasznos strukturált víz előállításához szükséges berendezéseket kínál a magyar vállalkozók számára.

RÉSZLETEK

„Odessakonditer” Csokoládégyár ZRT

Külföldi piacokon, köztük a magyar és az EU más tagországaiban is terjeszkedni kíván Ukrajna egyik legpatinásabb gyára az „Odessakonditer” Csokoládégyár ZRt.

A hagyományos FÁK piacokon kívül a gyár termékei széles választékát szállítja az Cseh Köztársaságba, Észtországba, Litvániába, Romániába, Bulgáriába, Németországba, Grúziába és még számos külföldi piacra.

RÉSZLETEK

“UKRSZPIRT” Állami Vállalat Ukrajna

A vállalt által termelt éves lepárolt etilalkohol mennyiség lehetővé teszi évi 10 millió dekaliter exportját.

A vállalat vezetése a 2015. évre stratégiai feladatként tűzte ki újabb export piacok megszerzését és a meglévők kiszélesítését.

A hagyományos türkmén, azeri, örmény és grúz piacok mellett kiemelt szerepet szánnak az EU országainak, ezen belül is jelentős szerepet kaphat a z UKRSZPIRT Állami Vállalattal együttműködő magyar partner.

RÉSZLETEK

“Astarta-Kijev”

Termékeit az EU tagállamok jelentős részébe, Közel-keletre, Észak Afrikába és Dél-kelet Ázsiába exportáló Limited “Astarta-Kijev” mezőgazdasági Holding termékeinek forgalmazásához magyar importőrt keres.
Termékválasztéka: cukorrépától a melaszon át cukorig, hús, tej, szója termékek, kukorica, étkezési és takarmánybúza, rozs, árpa stb.

RÉSZLETEK

 

Diet Prom Kft.

A fruktóz alapú diabetikus sütemények gyártója az orosz Diet Prom Kft. külpiaci partnert keres Magyarországon.
Széles termékskála és jelentős termelési mennyiségek lehetővé teszik , hogy a Diet Prom Kft. az egyre szélesebb kőrben keresett termékeiből hazai és hagyományos külföldi piacai mellett újabb európai, többek között magyar importőr partnerek számára szállítson.

RÉSZLETEK

„Tej Világa” NyRT.

Több mint 300 féle, hagyományosan kiváló minőségű tejterméket kínáló belorusz „Tej Világa” NyRT. a magyar piacon is szándékozik megvetni lábát.

Az évi 180 ezer tonna tejet feldolgozó vállalkozás a versenyképes áru, minőségi termékek mellet a korrekt, minden követelménynek megfelelő ütemezett, kifogástalan szállítás és a fogyasztói igényekhez igazodó folyamatos termékmegújítással nyújt jövőbeni partnere számára biztos termékforgalmazói hátteret.

RÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKAJÁNLAT ANGOLAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Промышленное сырьё, стройматериалы, краски

„RUSSZKIJ PROFIL” KFT. (ООО «РУССКИЙ ПРОФИЛЬ»)

Az alumínium küszöböket, burkolatváltókat és lépcsőélvédőket, valamint szegőléceket gyártó „Russzkij Profil” Kft. (ООО «Русский профиль») termékei magyarországi értékesítéséhez keres partner vállalkozást.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK
Bemutatkozó_levél_ang

„CSOMAGOLÁS VILÁGA” KFT.  ООО “МИР УПАКОВКИ”

A vállalat az Oroszországban termelő nagynevű multinacionális  cégek, valamint vezető helyi gyártók egyik legnagyobb beszállítója.      Fő megrendelői az élelmiszeripar,  a festékipar, háztartási és vegyi áru, a kozmetika és higiéniai termékek, valamint a gépjármű ápolási cikkek gyártói.  A csomagolóanyagok előállítása mellett a Kft.  2014-től műanyag alkatrészeket készít a gépjárműipar számára is.

„Csomagolás Világa” Kft.  a magyar vállalkozások számára az élelmiszeripar, háztartási- és ipari vegyi áru  csomagolásához szükséges új termékeit, valamint a kert- és tájépítészetben használatos műanyag rácsait kínálja.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

 

FANDOK NYRT.  ОАО «ФАНДОК»

Az 1929-ben alapított FanDOK NyRT a fafeldolgozás teljes folyamatát felölelő tevékenységével, valamint a késztermékek exportjának széles geográfiai skálájával a belorusz ipar egyik legjelentősebb vállalatává vált.

Termékeit Európa több mint 20 országába (többek között Ausztriába, Lengyelországba, Németországba, Olaszországba Angliába, Litvániába stb.) szállítja.

Magyar vállalkozások részére ajánlják ragasztott furnér termékeiket, valamint a faalapú lemezgyártás területén újdonságnak számító szuper vékony faforgácslapokat, melyeknek egyedüli előállítói a belorusz piacon és egyik legsikeresebb export termékük.  

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

«PRESTO-RUSZ» KFT.

Az 1998-ban alapított «Presto-Rusz» Kft. egy sokprofilú tervező-gyártó vállalkozás, amely hatalmas tapasztalattal rendelkezik a korszerű geo szintetikus anyagok kidolgozásában, gyártásában és gyakorlati alkalmazásában. Már egy jó ideje stabil vezető pozíciót foglal el az oroszországi piacon a háromdimenziós polimer georácsok és a rugalmas betonlapok forgalmazása terén. A társaság 27 feltalálói szabadalommal rendelkezik, melyek közül 4 a Gazprom társasággal közös tulajdon.

A Kft.  az oroszországi nagy felhasználók        mellett Ausztria, Izrael, Franciaország az USA és még számos ország út-, vasút, csatorna,  csővezeték-, kommunális rendszer  építő cégének megbízható beszállító partnere.

A Magyar piacon olyan magyar partnert keres, aki termékei értékesítésében jelentős segítségére tud lenni. Rendelkezik a megfelelő értékesítési csatornákkal és kapcsolatokkal, vagy nagy felhasználó.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

BF Csoport tagjaként működő BF Engineering Kft

A BF Csoport tagjaként működő BF Engineering Kft. a gyorsan és alacsony létesítési-, valamint fenntartási költségek mellett üzemeltethető fémvázas épületek kialakításának specialistája. Termékei kiválóan alkalmazhatók az ipar, logisztika, mezőgazdaság, élelmiszeripar, sportlétesítmények és még számtalan nagy területet és belmagasságot igénylő létesítmény alkalmazásában érdekelt szakterületen.

BF Engineering Kft a kazah, moldáviai és a német piaci jelenlét mellett az európai országok jelentős részében jelen kíván lenni termékeivel. Ennek érdekében fém konstrukciós kivitelezésben jártas, vagy érdekelt  magyar építőipari és project cégek kapcsolatát keresi.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Nagykövetsége

Részletek
Prezentáció_ang

SZIBÉRIAI HŐTAKARÉKOSSÁGI TÁRSASÁG  (СИБИРСКАЯ

ТЕПЛОСБЕРЕГАЮЩАЯ КОМПАНИЯ)  

A Szibériai Hőtakarékossági Társaság Kft. a folyékony kerámia szemcsés hőszigetelés gyártására és fejlesztésére szakosodott Tudományos Termelő vállalkozás, amely 2004 óta sikeresen tevékenykedik az orosz hőszigetelési piacon.

A társaság két gyártóüzemet üzemeltet. Egyet az oroszországi Belgorodban a másikat az ukrajnai Harkovban.

Az alábbi partnerek jelentkezését várják:

1.Olaj- és gázipari vállalkozások;

2.Csőgyártók;

3.Ciszternagyártó vállalkozások;

4.Építőipari vállalkozások

5. Építőipari alvállalkozók;

6. Gépgyártó vállalkozások

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Prezentacio_eng

SAMSONOV AND KNUDSEN” DÁN – BELORUSZ  VEGYESVÁLLALAT СООО «САМСОНОВ И КНУДСЕН»

Az újrahasznosított bitumen port gyártó “SAMSONOV AND KNUDSEN” Dán – Belorusz  Vegyesvállalat СООО «Самсонов и Кнудсен» magyar értékesítő, vagy nagyfelhasználó partnerrel alakítana ki kölcsönösen előnyös, hosszú távú gazdasági és kereskedelmi kapcsolatot. Termék leírása és az ajánlat részletei angol nyelven a „Részletek”–ben megtalálhatóak.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

Részletek_eng

DOBRUSSZKAYA „GEROY TRUDA” PAPÍRÜZEM  «ДОБРУШСКАЯ БУМАЖНАЯФАБРИКА «ГЕРОЙ ТРУДА»

„Belorusz Tapéták” Holding NyRT. leányvállalata a Dobrusszkaya „Geroy Truda” Papírüzem ( ОАО «Управляющая компания холдинга «Белорусские обои»  филиал «Добрушская бумажная фабрика «Герой труда») kiváló minőségű, esztétikus termékeinek értékesítésére magyar importőr nagykereskedelmi vállalkozással kíván üzleti kapcsolatot kialakítani.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

Részletek

SINIKON KFT. (ООО СИНИКОН)

A SINIKON Kft. Oroszország egyik legnagyobb, a nyugati szabványoknak megfelelő kül- és beltéri szennyvízelvezető csatornákat gyártó vállalkozása.

A gyár nemzetközi jelenlétének növelése érdekében a polimer csövek külkereskedelmi piacán jelenlévő, vagy nagy felhasználó magyar partnert keres hosszú távú együttműködés kialakítása céljából. Szívesen látna partnerei közt magyar nagykereskedő és nagy építőipari vállalkozásokat. Az esetleges gyártási kooperációs együttműködés kialakítása érdekében ugyan csak nagyra értékelnek minden kapcsolatfelvételi lehetőséget hasonló profilú gyártó vállalkozással.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Prezentacio_eng

„Belorecki Fémkombinát” NyRT.  (OAO Белорецкий металлургический комбинат)  

A 20 nagy ipari vállalatot tömörítő és több mint 70 ezer alkalmazottat foglalkoztató Mechel Cégcsoport tagja a  „Belorecki Fémkombinát” NyRT. az Oroszországi Föderáció egyik fő fémtermék előállító vállalkozása.

Az előállított termékek listája magába foglalja a kiemelkedő minőségű ötvözetlen, ötvözött és rozsdamentes anyagból készült hengerelt huzalokat és acél vezetékeket, különböző konstrukciójú szigetelés nélküli, valamint horganyzott sodronyköteleket,  különböző méretű és keresztmetszetű fémszalagokat, szögeket.

Leendő magyarországi partnereinek az egyéb termékek mellett,  ajánlja a széles választékkal rendelkező sodronykötél kínálatát.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

UKR-GRANITE KERESKEDŐHÁZ

A  kijevi székhelyű UKR-Granite Kereskedőház több mint 12 éve működik a gránit termékek gyártása, forgalmazása és beépítése területén. A saját bányákban kitermelt alapanyag kiváló minősége, a sokéves gyártási, feldolgozási tapasztalat, a korszerű berendezések valamint a vállalat szakembergárdájának felkészültsége és mesterségbeli tudása garantálja  a megrendelők számára a legjobb minőséget és a tökéletes esztétikumot.

A gyártó, forgalmazó és kivitelező előnyös együttműködési feltételek mellet, minden típusú, rövid és hosszabb távú magyarországi együttműködésben érdekelt.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Nagykövetsége

Részletek
Prezentáció_ang

„Rjazanyi Többprofilú Termelő Vállalat „KRZ” ZRT.

A gyár 52 éves termelési tapasztalattal rendelkezik és 12 éve folyamatosan az Orosz Föderáció 100 legeredményesebb építőanyag gyártó vállalkozásainak listájában a legelőkelőbb helyet foglalja el.

Az EU szabványok követelményeinek eleget tevő termékeit 35 országba exportálja. Az amerikai RDI vállalat gépsorain gyártott bitumenes, vagy polimer-bitumenes hajlékony cserép rendelkezik CE EN 544 minősítéssel és többen között francia-, fin-, indiai- és török exportra készül. A vállalat kátránypapír és hajlékony cserép piacának további nemzetközi bővítéséhez magyar partnert keres.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

“DIDKOVICHI Gránit” Kőfejtő Kft

DIDKOVICHI Kőfejtő Kft. 2013 óta van jelen az ukrán és a nemzetközi piacokon. Több mint 60, a kőfejtő és a kapcsolódó logisztikai feladatok ellátása terén dolgozó, magasan képzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatárs, valamint a korszerű technikai eszközök és az alkalmazott technológiák lehetővé teszik, hogy a természet által alkotott és a Kft. által kitermelt gyönyörű rajzolatú és tökéletes állagú gránit tömbök maximálisan kielégítsék a bel- és kültéri burkolóanyag gyártók, sírkövesek igényeit. Az „Ukrajna csillaga” gránit kiválóan polírozható és gyönyörű, tükör tiszta felület kialakítását teszi lehetővé.
DIDKOVICHI Kőfejtő Kft. az európai piaci terjeszkedésének programját megvalósítva magyarországi importőr partnert keres.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Nagykövetsége

Részletek
Prezentáció_ang

„Azart” Kft.

A Szent-Péterváron működő „Azart” Kft. PVC alapú felfújható konstrukciók gyártásának és alkalmazásának specialistája. Termékválasztéka a polgári védelem számára elengedhetetlen, gyorsan telepíthető, fűthető felfújható vázzal rendelkező kis- és nagyméretű sátraktól,hatalmas belső térrel rendelkező hangároktól kezdve egészen a gyermekek felhőtlen szórakozását biztosító felfújható játékvárak, játszóterek és figurák széles választékáig terjed.

Állami és az ipari megrendelések mellett a legnagyobb megrendelők a szórakoztató és pihenő parkok építői, üzemeltetői.
A vállalat magyarországi forgalmazót keres gyártmányai értékesítéséhez.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek

„TECHPROMPLIT” fűrészárú- és építőanyag kereskedelmi vállalat (Компания „TЕХПРОМПЛИТ”)

Az amerikai és európai piacokon is tevékenykedő „TECHPROMPLIT” fűrészárú- és építőanyag kereskedelmi vállalat (Компания „TЕХПРОМПЛИТ”) magas minőségi mutatókkal rendelkező, feldolgozott építőipari faanyagot, fűrészárút, rétegelt lemezt, farost lemezt és még a fafeldolgozó ipar számos termékét kívánja leendő magyar partnere segítségével Magyarországon értékesíteni.
Kapcsolat: : Генеральный директор – Смирнова Елена Львовна
tel.: +7 (495) 789-43-87/88, mobil. tel.: +7 910 420-90-49,
e-mail: director@tpplit.ru

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Bemuttakozó_ang

 

Polysan NyRt. festékgyár ( компания ,,Полисан” )

Polysan NyRt. festékgyár nemzetközi értékesítési hálózatának további szélesítését kezdte meg, melynek keretében a magyar vállalkozókkal való együttműködést célozták meg.

Olyan építőipari anyagforgalmazókkal, disztribútorokkal kívánnak együttműködni, akik jól ismerik a helyi, valamint a szomszédos országok piacainak sajátosságait és lehetőségeit. A külföldi piacokon már jól bevezetett  «Maxima», «Farbex»,  «Delfi»és «DekART» márkáik a festékpiacon a minőséget és a megbízhatóságot sugallják.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Nagykövetsége

Részletek

Mordoviai Kötélgyártó Üzemek

A Mordiviai kötélgyártó Üzemek a kenderkötelek széles választékát kínálják a felhasználásban érdekelt, vagy importőr vállalkozások számára.
Kapcsolat:
Tel: +7 906 775-3734
E-mail: kuchinsky@rushemp.org Александру Кучинскому

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Bemutatkozó_ang
Prezetáció_ang

Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat „Novohim PRO”, «Объединенная химико-фармацевтическая компания»

Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat „Novohim PRO”, «Объединенная химико-фармацевтическая компания» kizárólagos disztribútora a „Novohim Trading Kereskedőház” küldetése az innovatív glioxal alapú vegyi anyagok bevezetése és elterjesztése, széleskörű forgalmazása. A stratégiailag is igen jelentős terméket gyártó „Novohim PRO” Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat a világ 20 legnagyobb ilyen terméket előállító üzemének egyike. Az előállított termékek szinte a népgazdaság és az egészségügy valamennyi területén nélkülözhetetlenek.

A Kereskedőház magyarországi forgalmazásban érdekelt, így várja azon cégek jelentkezését, akik a hőszolgáltatás, mezőgazdaság, állattartás, egészségügy területén képesek megfelelő forgalmi adatokat produkálni.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

ALTEK ALUMÍNIUM PROFIL GYÁR

Oroszország egyik legnagyobb alumínium profil gyártó cége, mely az éves 12 000 tonna éves kapacitásával az orosz termelés 4%-át adja.

A gyár technológiai felszereltsége és a műszaki személyzetének kvalitása lehetővé teszi a legbonyolultabb profilok előállítását is.

Európai terjeszkedési és export terveinek megfelelően magyarországi importőrökkel keres kapcsolatot.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK
Prezentació_ang

Bashtrade Kft.  OOO «Баштрейд»

A 2009-ben alakult Bashtrade Kft. 5 nagy szénbányászati vállalat:
Kuzbasrazrezugol, Russzkij ugol, Energougol, Donugol és az Invest-Ugleszbít termékeit forgalmazza az orosz és a nemzetközi exportpiacokon. Szakembergárdája nem csak a kereskedelmi ügyletek zökkenőmentes lebonyolításában, de a logisztikai feladatok megoldása terén is kiemelten magas szintű szolgáltatást nyújt partnerei számára.
Magyarországra az alábbi garantált minőségű, bevizsgált szénfajtákat kínálja:
• energetikai kőszén
• kokszolható kőszén
• lignit
• antracit

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„BELENERGO” ELEKTROMOS-ENERGETIKAI ÁLLAMI TERMELŐ VÁLLALAT

A vállalat kötelékébe tartoznak tőzegkitermelő üzemek, melyek története az 1918-as évekig nyúlnak vissza.
A kitermelt tőzeg, mint a szén kezdeti stádiumában lévő anyag, energiában gazdag és jó fűtőértékű energiaforrás. Ezen kívül jól hasznosítható az üzemanyagiparban, vegyiparban, komposztgyártásban és a mezőgazdaságban a termőföld javítására.
Mint alternatív energiaforrást a vállalat Hollandiába, a balti államokba és Oroszországba is exportálja. Jelenleg a magyarországi exportlehetőségek érdeklik, melyekhez importőr kereskedők jelentkezését várják.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

Vitebskdrev NyRT.

Az 1926-ban alapított Vitebskdrev NyRT. 2012-ben új üzemcsarnokok építésével és a legkorszerűbb olasz gyártósorok beállításával megkezdte az MDF és HDF farostlemezek gyártását.

Az új termékek nyomban népszerűek lettek a bútor gyártók, ajtó készítők és belsőépítészek körében. Az új anyagokat széleskörűen használják kereskedelmi és vendéglátó egységek falainak borítására, valamint laminált padló kialakítására.

MDF farostlemez a szekrények gyártásában játszik nagy szerepet és kiválóan alkalmas a különböző mélységű rajzolatok kivágására, összetett konfigurációjú lyukak és más, nem egyenes vonalú formátumok kivágására.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Belvtorpolimer” NyRT.

Fehér Oroszország legnagyobb újrahasznosított polimer és polietilén gyártó vállalkozása a „Belvtorpolimer” NyRT. magyar polietilén fólia, műszaki csővezetékek, nagyméretű műanyag öntvények (raklapok, dobozok és konténerek) gyártóival keres kapcsolatot, mint alapanyag beszállító. A vállalat jelenleg Németországba, Angliába, Hollandiába, Lengyelországba, Boszniába, Moldáviába, Ukrajnába és a volt Szovjetunió szinte valamennyi országába szállítja termékeit, melyek kifogástalan minőségüknek és szinte verhetetlen áruknak köszönhetően egyre népszerűbbek a EU piacán.
RÉSZLETEK

„Baranovichi Pamutfeldolgozó Egyesülés” NyRT.

„Baranovichi Pamutfeldolgozó Egyesülés” NyRT. Európa és a FÁK országok legnagyobb textilgyártó üzeme. Az egyesülés, mely felöleli a textilfonó, textilszövő, textil kikészítő és varrodai területeket, a mai idők legkorszerűbb berendezéseivel és legújabb technológiáival van felvértezve.
Leendő magyar partnerei számára nem csak a kiváló minőségű termékeit kínálja, de örömmel osztja meg velük értékes marketingtapasztalatát és több, mint fél évszázados piacismeretét.
Export kínálatában széles választékkal megtalálhatók:
• ágyneműk
• szövetek
• asztalterítők és szalvéták
• kötszerek és gézek
• fonalak
• munkaruhák
RÉSZLETEK
Árajánlat ang

„Zaporozsjei színesfém üzem”

A „Zaporozsjei színesfém gyár” Ukrajna legnagyobb fémipari konszernje hengerelt és húzott alumínium és réz termékeinek értékesítéséhez keres magyar vállalkozói kapcsolatot. A holding által előállított vezeték erek, alacsony-, nagy- és magasfeszültségű vezetékek és kábelek, valamint a hengerelt termékek nagy felhasználói India, Kína, Grúzia, Törökország, Csehország, Románia, Görögország, Moldávia, Oroszország, Kazahsztán és még számos állam meghatározó vállalkozásai, de a kereskedelmi forgalom révén eljut a lakosság széles köreihez is.
RÉSZLETEK

 

„Troickaja papírgyár” NyRT.

A Moszkvától mintegy 180 km. távolságban elhelyezkedő Kondrovó városában termel az Oroszországi Föderáció egyetlen olyan üzeme, amely növényi pergament papír előállításával foglalkozik. A „Troickaja papírgyár” NyRT. egyúttal a papír csomagolóanyag gyártás egyik nemzetközileg elismert piacvezető vállalkozása is.
Jelenlegi dílerhálózata kiterjed : USA. Argentína, Brazília, Olaszország, India, Pakisztán, Sri Lanka, Banglades, Szingapúr, Malajzia, , Indonézia, Tájföld, Vietnám, Korea, Kína, EAE, Algéria, Dél-Afrika, Spanyolország, Törökország, Szíria, Ausztrália és még számos ország területére.
A gyár Magyarországi terjeszkedéséhez keres megbízható értékesítési partnert.

AJÁNLAT RÉSZLETEI

A csomagolóanyag gyártó „Gotek Vállalatcsoport”

A papírmasszából készült és karton csomagolóeszközök, valamint a polikarbonát, polietilén és egyéb, korszerű alapanyagból készített hajlékony csomagolóanyagok gyártója a „Gotek Vállalatcsoport” termékeinek magyarországi exportjában érdekelt.
A vállalatcsoport számos világmárka csomagolóanyag beszállítója kezdve a Procter & Gamble-től a Samsungon keresztül az LG-ig. Termelési kapacitása és a technológiai berendezéseinek korszerűsége , valamint szakembergárdájának felkészültsége révén a leendő gyártó és kereskedő partnereinek mind mennyiségi, mind minőségi igényeit a maximális szinten ki tudja elégíteni.
AJÁNLAT RÉSZLETEI
KATALOGUS ANG

 

„Diorit” Kft. gránit zúzott kő

A jó minőségű és szép színű gránitban rendkívül gazdag Smatkovski lelőhelyen termelő „Diorit” Kft. gránit zúzott kő magyarországi beszállításához és értékesítéséhez keres partnert.
AJÁNLAT RÉSZLETEI

lAKOKRASZKA FESTÉKGYÁR

Belorusz Köztársaság legnagyobb festék és festékalapanyag gyártója az értékesítési piacának növelése érdekében magyarországi festékgyártók számára kínál különböző lakkokat.  A gyártó számos európai cég számára gyárt saját márkás termékeket.

Termékei a minőségi tanúsítványok mellett rendelkeznek a szükséges egészségügyi bizonylatokkal is.

AJÁNLAT RÉSZLETEI

”MAGILJEVKHIMVOLOKNO” NyRt

A belorusz ”MAGILJEVKHIMVOLOKNO” NyRt. a poliészter nem szőtt vásznak, geotextília gyártója magyar útépítőkkel, útfelújítókkal, valamint nem szőtt vásznak alkalmazásával készülő linóleum és taft burkolatok gyártóival keresi a kapcsolatot.

A vállalat által előállított mennyiség 65%-át a nemzetközi piacokon, több mint 30 országban értékesítik. A vevők sorában találjuk a USA, Németország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Lettország, Litvánia és még számos fejlett úthálózattal rendelkező állam útépítő és felújító cégeit.

AJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIRÉSZLETEKRÉSZLETEKÁrajánlat angRÉSZLETEKAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIKATALOGUS ANG AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEI

Сельское хозяйство

CIKL” KFT. ООО “ЦИКЛ”

A „CIKL” Kft. a kerti permetezők, locsolók, csepegtető öntözők, műanyag hólapátok, levélszekrények, gyümölcskosarak, valamint  téli  gyermekjátékok, sportszerek gyártása terén az egyik leggyorsabban fejlődő oroszországi vállalkozás magyarországi terjeszkedéséhez forgalmazó partnert keres.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Prezentáció_ang

„Voronyezsi Mezőgazdasági Gépgyártó” Vállalat Завод «Воронежсельмаш

A 100 éves múltra visszatekintő „Voronyezsi Mezőgazdasági Gépgyártó” Vállalat (Завод «Воронежсельмаш») Oroszország abszolút vezető gyártója a gabona aratás utáni szárítását, tárolását és szortírozását végző gépek előállítása terén.

Kapacitása és a gyártott termékek korszerű mivolta lehetővé teszi a vállalat európai külpiaci terjeszkedését is. A leendő magyar partner egy közel 100 éves tervezői, gyártói, forgalmazói tapasztalattal rendelkező beszállító partner támogatására számíthat.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat „Novohim PRO”, «Объединенная химико-фармацевтическая компания»

Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat „Novohim PRO”, «Объединенная химико-фармацевтическая компания» kizárólagos disztribútora a „Novohim Trading Kereskedőház” küldetése az innovatív glioxal alapú vegyi anyagok bevezetése és elterjesztése, széleskörű forgalmazása. A stratégiailag is igen jelentős terméket gyártó „Novohim PRO” Egyesült Vegyi-és gyógyszerészeti Vállalat a világ 20 legnagyobb ilyen terméket előállító üzemének egyike. Az előállított termékek szinte a népgazdaság és az egészségügy valamennyi területén nélkülözhetetlenek.

A Kereskedőház magyarországi forgalmazásban érdekelt, így várja azon cégek jelentkezését, akik a hőszolgáltatás, mezőgazdaság, állattartás, egészségügy területén képesek megfelelő forgalmi adatokat produkálni.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

BELFARMAKOM
állat-egészségügyi termékeket gyártó
vállalat

A Belfarmakom állat-egészségügyi termékeket gyártó vállalat egy dinamikusan fejlődő és egyre nagyobb piaccal rendelkező, az oroszországi Belgorod városában működő tudományos és termelő vállalkozás. A vállalat elsődleges és másodlagos állat gyógyszerészeti preparátumok, táplálék kiegészítők, valamint a mezőgazdasági állat- és szárnyas tartás eszközeinek előállítására szakosodott. Termékei jelen vannak mind az orosz, mind a nemzetközi piacokon. A vállalat készítményei megfelelnek a GMP szabvány követelményeinek.

Magyarországon olyan nagykereskedőt viszonteladót keres, aki termékeit forgalmazná a mezőgazdasági sertés, szarvasmarha és szárnyas állattartó üzemek felé.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„BELENERGO” ELEKTROMOS-ENERGETIKAI ÁLLAMI TERMELŐ VÁLLALAT

A vállalat kötelékébe tartoznak tőzegkitermelő üzemek, melyek története az 1918-as évekig nyúlnak vissza.
A kitermelt tőzeg, mint a szén kezdeti stádiumában lévő anyag, energiában gazdag és jó fűtőértékű energiaforrás. Ezen kívül jól hasznosítható az üzemanyagiparban, vegyiparban, komposztgyártásban és a mezőgazdaságban a termőföld javítására.
Mint alternatív energiaforrást a vállalat Hollandiába, a balti államokba és Oroszországba is exportálja. Jelenleg a magyarországi exportlehetőségek érdeklik, melyekhez importőr kereskedők jelentkezését várják.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Nagykövetsége

RÉSZLETEK

Vityebszki „Traktor alkatrész Gyár” NyRT.

Vityebszki „Traktor alkatrész Gyár” NyRT. a mezőgazdasági gépek tartalék alkatrész ellátásával és kereskedelmével foglalkozó magyar vállalkozókkal keresi az együttműködés lehetőségét.
Az 1960-ban alakult vállalat az „MTZ Holding” része . Termékei összetételei és termelési kapacitása alapvetően az MTZ Holding gyártósorainak ellátását biztosítják, e mellett azonban lehetővé teszik a hazai és külföldi nagykereskedők ellátását is.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Obnyinskorgsintéz” Vállalat

Az 1999-ben alakult „Obnyinskorgsintéz” Vállalat  nagy teljesítményű, sokoldalú gyártóberendezéseinek és a korszerű receptúra, valamint technológia alkalmazásának köszönhetően piacvezető pozíciókat tudott szerezni a fagyálló folyadékok, motorolajak, kenőanyagok és egyéb, a gépjármű üzemeltetés során használatos speciális anyagok piacán. A SINTEC és a SINTOIL motorolajak jól ismertek Oroszországban, a FÁK államokban, valamint a világ számos más országában.

Az elmúlt 16 év során a vállalat szoros kapcsolatot és együttműködést alakított ki olyan vállalkozásokkal, mint a Gazpromnyefty, Rosznyefty, Lukoil, Total, Federal Mogul, Liqui Moly, Hi-Gear és egy sor más neves cég.

A vállalat termékei magyarországi forgalmazásához keres partnert.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

RÉSZLETEK

„Belkard” Nyrt. ОАО «Белкард»

A grodnoi belorusz kardángyár „Belkard” Nyrt. ОАО «Белкард» – a gépjárművekhez-, mezőgazdasági gépekhez, útépítő gépekhez szükséges kardánmeghajtások és kardántengelyek, univerzális gömbfejek, kormányrudak, hidraulikus amortizátorok, fék kamrák, gázrugók gyártására szakosodott korszerű technológiával dolgozó gyár.

„Belkard” Nyrt. a következő főbb irányokban szeretne együttműködést kialakítani magyar vállalkozásokkal:
1. Kardántengelyek, amortizátorok, fékkamrák, gázrugók gyártása és pótalkatrészként történő szállítása.
2. Különböző műszaki megoldások kidolgozása, próbadarabok legyártása, majd az alkatrészek szériagyártásának beindítása s megrendelő által gyártott gépekhez.

Ezen kívül a gyár vezetése kész megvitatni bármely más, a kölcsönösen előnyös együttműködésre vonatkozó javaslatot.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

Attila Ponyvás szerkezet Gyártó Vállalat

Mint szakterületén az egyik nemzetközi viszonylatban is elismert korrekt és partnereivel operatívan együttműködő vállalkozás, az Atilla vállalat a ponyvás kialakítású reklám és marketing eszközök területén olyan márkákkal működik együtt, mint a Coca-Cola HBС, МТС, Carlsberg Group, AB InBev, McDonalds, a ponyvás szerkezetű konstrukciók terén pedig az ipari, mezőgazdasági, sport és szabadidős létesítmények vonatkozásában pedig szinte valamennyi megvalósuló komoly project részese.
RÉSZLETEK

 

Gard® Service Kft

A baskíriai Gard® Service Kft saját fejlesztésű GARD® mobil aerosol generátorok segítségével minimalizált költséggel, a lehető legrövidebb időráfordítással oldja meg a katasztrófavédelem és mezőgazdaság területén jelentkező nagy volumenű természeti, vegyi, biológiai jellegű fertőtlenítési és kártevő mentesítési feladatokat. Magyarországon szeretne partnert találni közös tevékenység kialakítására.

 

RÉSZLETEK

RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEK

Френчайзинг

Yotto-Group

“Games-In-Motion”

A 2009-ben alapított Yotto Group az Orosz Föderáció legismertebb interaktív film és attrakció tervező és gyártó vállalkozása. Termékei megtalálhatók az orosz, a FÁK országok és az EU piacain. Az általuk ajánlott Exo Box interaktív mozi, valamint az egyedülállóan magas technológiát képviselő  Exo Skelet attrakció franchise a Forbes magazin 16. helyén található.

2015-ben a vállalkozás az amerikai és kanadai piacon terjeszkedik, de örömmel létesít üzleti kapcsolatot  a korszerű technológiák és gyorsan felfuttatható üzleti konstrukciók iránt érdeklődő  magyar vállalkozókkal is.

AJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEIAJÁNLAT RÉSZLETEI

Электротовары и оборудования

„RADIY” TUDOMÁNYOS TERMELŐ VÁLLALAT

A „Radiy” Tudományos Termelő Vállalat a fokozott biztonsági követelményeknek megfelelő  atomerőművek  korszerű irányítási és információs rendszereit tervező- gyártó, valamint kivitelező vállalkozása. Az atomerőművek biztonságát szavatoló megoldásai megtalálhatók Európa, Észak- és Dél-Amerika az ázsiai kontinens szinte valamennyi atomenergiát hasznosító államában.

A vállalatnál dolgozó több száz fős tudományos munkatárs és az ezer fős termelési szakembergárda által végzett  folyamatos fejlesztéseknek és a tökéletes technológiai kivitelezési fegyelemnek köszönhetően a vállalat  nem csak az elektromos energiatermelés biztonságának  megteremtésében, de a megtermelt villamos energia ésszerű gazdaságos felhasználását biztosító világítórendszerek és tervezésében és kivitelezésében is a világ élvonalában áll.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

AVANT-GROUP

Az „ Avant-Grouptársaság a HYBRO  márka kereskedelmi partnereként az ukrán gyártású HYBRID  infra/konvekciós kerámia fűtőtestek hivatalos és kizárólagos exportőre.  A HYBRID kerámia  panelek egy újnak számító technológia alapján gyártott elektromos  fűtőtestek. A két fűtési technológia a sugárzó fűtés és a konvekciós fűtés ötvözete eredményeként a fűtött helyiségekben az infra sugárzás eredményeként a benn tartózkodók hőérzete sokkal magasabb, mint a simán konvekciós fűtéssel bíró terekben.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„TATKÁBEL” GYÁR

Az „INVENT” Cégcsoport tagja a  „TATKÁBEL” Gyár Oroszország egyik legkorszerűbben felszerelt gyára, amely az energetikai rendeltetésű kábelek teljes spektrumát képes előállítani.  A nagyfeszültségű kábelei akár   330 KV szállítására alkalmas polietilén szigeteléssel vannak ellátva.

A „TATKÁBEL” Gyár által kínált versenyelőnyök:

 • Kábelek akár 330 KV feszültségig
 • A megrendelő számára komplett megoldások nyújtása
 • Akár 2500 mm² keresztmetszetű kábelek gyártása
 • Nagyon nagy építési hosszúságot lehetővé tevő   kábelhosszok, 4 méteres kábeldobra tekercselve
 • A termékek mindenben megfelelnek a nemzetközi és    állami   szabványoknak  DIN VDE,     ГОСT- Р, IEC

A gyár Magyarországon a réz és alumínium eres kábeleinek értékestéséhez keres forgalmazót, nagyfelhasználót.

Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította az „ Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviselete Magyarországon”

Részletek
Prezentácio_ru

“Shchuchin “Avtoprovod” Kábelgyár NyRt. ОАО «Щучинский завод «Автопровод»

Az «Аvtoprovod» kábelgyár már több, mint 55 éve a belorusz és a nemzetközi kábelpiac meghatározó tényezője.
Választékában szereplő réz és alumínium erezetű gyártmányok száma meghaladja a 250 féle megnevezést.

Termékeit Cseh Köztársaságba, Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Kazahsztánba, Lettországba, Litvániába, Tadzskisztánba exportálja.
Leendő magyar külkereskedelmi partnere számára rugalmas gyártói árképzést, ingyenes VÁM elé állítást biztosít mind a közúti, mind a konténeres szállítás esetében
Ezt az ajánlatot Egyesületünkhöz továbbította a Belorusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége

RÉSZLETEK

„Zaporozsjei színesfém üzem”

A „Zaporozsjei színesfém gyár” Ukrajna legnagyobb fémipari konszernje hengerelt és húzott alumínium és réz termékeinek értékesítéséhez keres magyar vállalkozói kapcsolatot. A holding által előállított vezeték erek, alacsony-, nagy- és magasfeszültségű vezetékek és kábelek, valamint a hengerelt termékek nagy felhasználói India, Kína, Grúzia, Törökország, Csehország, Románia, Görögország, Moldávia, Oroszország, Kazahsztán és még számos állam meghatározó vállalkozásai, de a kereskedelmi forgalom révén eljut a lakosság széles köreihez is.
RÉSZLETEK

 

„VILED Svetotronika” Zrt

Az energiatakarékos fénydiódás világításrendszerek egyik vezető orosz gyártója a „VILED Svetotronika” Zrt. 2009 óta beszállítója jelentős világítástechnikai projecteknek Oroszországban, a FÁK államokban, valamint az Európai Unió egyes államaiban. A sokéves, folyamatos és célirányos termelési és tudományos-kutató munka eredményeként a VILED vállalat a piacot olyan egyedi fénytechnikai eszközökkel látja el, amelyek meghaladják a hazai és nemzetközi forgalomban lévő fényforrások műszaki jellemzőit.

RÉSZLETEK
Katalogus

„Lion Group” Kijev

Az ukrán és európai piacon 6 éve jelen lévő energiatakarékos, alternatív ENSA elektromos fűtésrendszerek gyártója a „Lion Group” magyar forgalmazókkal kíván kereskedelmi kapcsolatot kialakítani.
RÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEKRÉSZLETEKRÉSZLETEKKatalogusRÉSZLETEK

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

О нас

Наша миссия и основы нашей работы

Общественная Ассоциация «Плацдарм на Внешних Рынках» создана с целью защиты интересов малых и средних предприятий в области международного распределения произведенных благ и услуг. Обеспечить для них доступность внешнх рынков. С помошью оказанных безплатных услуг способствовать тому, чтобы международное расширение регионов реализации своего товара было реальной возможностью  не только богатых, глобальных фирм, но и для предприятий со скромными возможностями, выпускающих перспективные и весьма конкурентоспособные, инновационные товары.

КТО МЫ?

Образованное в 15-го января 2015-го года Ассоциация «Плацдарм на Внешних Рынках» объеденяет тех предпринимателей и фирм, которые убеждены в том, что участие в международной торговли или в содейтсвие в развитии ВЭД малых и средних предприятий не является самоцелью. Уверены в том, что достижение одинаковых условий участия в международном обороте товаров и услуг способствует укреплению малых и средних фирм регионов, а для потребителей целевых рынков принесёт более выгодные условия приобретения качественных товаров, даже на тех рынках, где в настоящее время единственными играками рынка являются исключительно крупные, глобальные и во многом случае монопольные фирмы.

ЗАДАЧА АССОЦИАЦИИ

Основной задачей Ассоциации является в международном масштабе объеденить возможности, способности , опыт и контакты тех государственных и общественных организаций, коммерческих предприятий, которые могут эффективно поддерживать стремления малых и средних предприятий по выходу на внешние рынки. География работы распространяется на страны ЕС, в том числе на Венгерскую Республику и на страны бывшего Советского Союза.

НАШУ РАБОТУ ПОДДЕРЖИВАЮТ

• Ведущие работы по развитию ВЭД деятельности малых и средних предприятий государственные организации, ведомства и их заграничные представительства
• Общественные организации государственного значения и их заграничные представительства
• Региональные союзы и общественные организации
• В международном масштабе признанные специалисты ВЭД
• Торговые представительства или представители стран СНГ в ЕС

ОСНОВЫ ЭФФЕКТИВНОСТИ НАШЕЙ РАБОТЫ

Основной приоритет в работе Ассоциации имеет осущестление планов по выходу на внешние рынки малых и средних предприятий, являющихся членами или предложенных нашими партнёрскими организациями. Для достижение этой цели используются традиционные и весьма инновативные собственные или организованные партнёрами деловые форумы и встречи, а также Интернет ресурсы, направленные на установление деловых контактов между предпринимателями разных стран, создают для них условия представит своё предложение. Видное место в работе получает помощь для малых и средних фирм по разработке и испльзованию, необходимых для достижениея стратегических целей ведения ВЭД маркетинговых, финансовых и юридических инструментов .